luni, 23 februarie 2009

“Daţi UN LEU pentru Ateneu!” Donaţi un leu pentru Drama Club! Investiţi în CULTURĂ!

Ca să EXISTE, Drama Club are nevoie, pe lângă talent şi sacrificiu, de BANI!!! BANI pentru decoruri, pentru costume, pentru coregrafi, pentru regie, pentru deplasări la festivaluri, pentru drumuri, cazări… bani pentru închiriat sălile de spectacol… mereu bani! E exasperant să cauţi mereu finanţare pentru un proiect. E exasperant când ţi se ridică din umeri… Între noi şi voi se ridică, de multe ori un zid… de netrecut pentru că nu sunt bani!
DRAMA CLUB REPREZINTĂ LICEUL CU PROFESIONALISM, ORI DE CÂTE ORI E POSIBIL! DRAMA CLUB A ADUS PREMII DIN CELE MAI IMPORTANTE! DRAMA CLUB - O ŞCOALĂ CARE MERITĂ SĂ EXISTE!
Pentru deplasarea de pe 27 februarie, avem nevoie de urgentă de bani! Scrieţi-mi pe adresa mea de mail (agachiel@yahoo.com) pentru a vă da detalii despre modul în care ne puteţi dona cât de puţin! Orice sponsorizare e binevenită!
Cîndva s-a construit Ateneul Român prin subvenţie publică! “Daţi UN LEU pentru Ateneu!” Donaţi un leu pentru Drama Club! Învestiţi în CULTURĂ! Satisfacţia e uriaşă!
Deveniţi fani Drama!
Doi dintre foştii mei elevi şi-au oferit sprijinul pentru Drama Club, doi Iulieni cu inimile cît Laurianul…Unul este economist la Bruxelles, Iulian Şuhanea. Îl iubim şi-i dorim cît mai mult succes. Celălalt este student şi informatician de succes la Bucureşti! Iulian Hostiuc, fost dramist de mare clasă. Aşadar, lor le mulţumesc, în numele trupei Drama Club şi le mulţumesc şi colegilor şi elevilor care au luat în serios acţiunea “Un leu pentru Drama Club, un leu pentru CULTURĂ!”
(Apel preluat de pe elenaagachi.wordpress.com)

Niciun comentariu: