marți, 8 decembrie 2009

Pamflet publicat pe "dan's popa Weblog"

Contestatia inaintata becului. Pamflet
Deci subsemnatul Dan Mircea cel Mare Giuana contest rezultatul (campionatului judetean de fotbal) alegerilor prezidentiale in care nu am iesit eu castigator decat intre orele 21,00-03,00 din motive pe care o sa le adaug ca sa le anecsez in continuarea acestei contestatii pe care acum o cititi.
Asa dupe cum tovarasul Lenin a spus ca « Contestati,contestati, contestati!” eu contest pentru caci din englezescul « contest », care inseamna concurs mie imi plac concursurile desi nu prea am castigat multe inafara de concursul pe care l-a castigat cumnatul meu la Eximbank unde a castigat un concurs de 20.000 de euro pe luna.
Draga bec, stimata comisie or something motive intemeiate ma face sa contest (ah, ce-mi place cum suna acest cuvant !) aceste alegeri, astfel doua puncte:
*data de 6 decembrie este ziua sfantului Nicolae, la a carei zi am aflat din surse de partid ca ar fi participat numerosi electorati, electroliti, votatori si care a baut nefiind in stare sa voteze potrivit pungilor-cado primite de la oamenii nostri. Reclamam prin urmare pierderea prin vot direct a 3 tone faina inport Spania, 8000 litri ulei optinut prin presare la rece ca s`a facut afara presarea pe un frig horrible si a 4 eugenii deteriorate transport
*la sectia de votare cu numarul 11 (doisprezece) din localitatea Sparanghelu- Deal (in engleza Deal inseamna « afacere », ocazie cu care reamintesc ca am fost ambasador in SUA, dacamipermiteti), a fost zarita una bucata pisica culoare portocalie (how strange !!!) trecand pe subt geamul sectiei unde oamenii votau, impreuna cu consilierii nostri dedicati. Acest simbol electoral portocaliu a fost hranit si trimis in misiune speciala prin aceea zona pentru a ii determina pe cei nehotariti sa aplice stanpila pe contracandidatul meu familia Basescu. Frauda este cu atat mai evidenta cu cat pisica (the cat, pentru prietenii mei din SUA), adusa ulterior la sediul PSD din localitate, a refuzat sa-si marturiseasca CNP`ul, cu toate insistentele specialistilor nostri in psihologie de matze care este foarte buni intrucat pana si pe pisicuta mea au adresat-o ca stie sa miaune singura.
*la sectia deci de votare cu numarul opt (8) din cadrul scolii generale cu numarul Noo (9) un electrolit elector, votar si-a scapat pe jos cartea de identitate intr-un mod extrem de intentionat. Individul poarte tristul nume de Pandele Dumitru Leontin, adica prescurtat PDL. Stimata comisie or something deci daca nici asta nu este frauda inseamna ca eu …(sa rog pe cineva sa conplecteze ce se va intampla)
*deci la sectia de votare avand un numar par pe care momentan nu mi`l amintesc, numitul Popescu Ionete, fiul lui Margarina si al sotiei sale, a iesit din sectie imbracat in palton si a spus cu voce tare la ora fix 14,23, uitandu`se spre cer : »Uite dom`ne ca nu mai bate vantul! » Intrucat se stie pe cine sustine domnu Vantul, consideram caci prin aceea declaratie, Popescu Ionete a lansat un appel alegatorilor sa nu mai voteze cu noi deci cum ar veni, sa nu voteze cu noi !!!
*Nu stiu daca am spus despre sectia de votare cu numarul 11 (doisprezece) din localitatea Sparanghelu- Deal (in engleza « afacere », ocazie cu care reamintesc ca am fost ambasador in SUA, daca-mipermiteti), unde a fost zarita una bucata pisica culoare portocalie. A..vad ca am spus. Haideti ca trec la urmatoarea.
*Stimate Comisie, cum bine spunea dl. Iliescu, e bine sa fii satul si sa nu`ti fie foame. Mai urma ceva important, dar nu imi amintesc pe loc pentru caci sunt foarte stresat acum din cauza caci am pierdut alegerile si daca cumnatu-meu de la Eximbank nu ma mai imprumuta din salariul lui eu ce ma fac la asta v`ati gandit ?????
*Numitul Berila Samoil, locuitor al satului cu acelasi nume ca cel al localitatii in care domiciliaza, deci Berila Samoil a fost auzit in tinp ce ii spunea deci lui nevasta`sa « Sa nu uitam sa`i luam lui ma`ta , daca vrei s`o vizitam pe baba dreaq, vedea`o`as cum crapa, niste trandafiri ! » Deci mai multa evidenta, Stimata si onorata Comisie, ce ne mai trebuie ? Alaturarea ideii de moarte cu sinbolu partidului nostru deci v`ati prins, nu ????
Va multumesc pentru intelepciunea deci de care dat-i dovada si sper in rezolvarea cat mai degraba a cererea mea.
PS Deci marlanilor care sustin ca vai draga acordul cu FMI, ca criza politica ca nush ce, le amintesc ca nu sunt toti bani din lume la FMI si ca are si eximbank credite, daca`i pana pe`acolo. La bancile noastre de ce nu apelam? Deci banii altora sunt mai buni decat banii nostriiii ? De ce??? Daca nu`si face Eximbank targetul la vanzari si capii bancii risca sa fie demisi, la asta nu se gandeste chiar nimeni in tara asta romaneasca????

Niciun comentariu: