joi, 24 decembrie 2009

Urări de Crăciun ceva mai "altfel, primite de la prieteni, cunoscuţi, colaboratori...

Următorul mesaj l-am primit de la Mihai Popa, fost elev al Colegiului "Mihai Eminescu" Botoşani, actualmente student. Am considerat că merită transmis şi altora"...
"Dragi prieteni, acum, cand se apropie Craciunul, am vrut sa va transmit un scurt mesaj, pentru a va ruga sa renuntati la "nebunia" cumparaturilor si pregatirilor si sa va reamintiti adevarata valoare a ceea ce reprezinta, de fapt, Sarbatorile... * Sa strangi legaturile cu familia; * Sa devii constient de numeroasele lucruri minunate din viata ta; * Sa celebrezi toate realizarile tale din anul care tocmai se sfarseste, indiferent daca au fost mari sau mici; * Sa-ti reamintesti toate lectiile pe care le-ai invatat, chiar daca acestea au venit deghizate in obstacole; * Si, poate cel mai important, sa-ti aloci un pic de timp doar pentru tine si sa reflectezi la visele, intentiile si valorile pentru anul care vine. SARBATORI FERICITE, tuturor!"
cris_little_dolphin: Reteta de Craciun.....Se ia binecuvantare, se adauga-un strop de soare si o pulbere de stele, se amesteca-intre ele. Se mai pune bunatate si iertare de pacate, iar iubire..?!?! Cat cuprinde!!! Si de la Isus Hristos, s-aveti un Craciun frumos!!!

Niciun comentariu: