miercuri, 13 iulie 2011

Mulţumesc din inimă, Nova Serv!

Nou update. A venit apa la orele 20.35. Mare minune... Mă duc să aprind o lumânare pe la o biserică din vecinătate... Dar întâi să umplu niscaiva oale şi căldări, că nu se ştie...

Update, cum se scrie în mass - media. Înţeleg de la vecinii de la parter că motivul pentru care nu avem apă se ascunde în ilustra groapă din trotuar. Şi că lucrătorii au plecat acasă şi nu se ştie dacă se mai întorc. No comment!

Nova Serv, parcă aşa se cheamă noul operator de apă din Botoşani. Care a anunţat, prin intermediul unor site-uri locale de ştiri, unde se opreşte apa zilele astea la Botoşani. Mă rog, scria de Ştefan Luchian, de Octav Onicescu, dar nu şi de Calea Naţională, unde cu onor stau. Şi unde n-am avut apă ieri vreo 10 ore şi azi de dimineaţa până acum. E trecut de 18.30 şi la robinete zăranie apă! Domnilor şi doamnelor, e plină vară, e caniculă, mai facem şi noi un duş, mai spălăm un blid, dacă avem cu ce! Iar mâine se opreşte gazul tot de dimineaţa până spre înserat. Nu ştiu cum, mileniul ăsta III începe să semene a Ev Mediu!

Niciun comentariu: