marți, 19 martie 2013

A căzut www.trafic.ro!

De mai bine de trei ore, www.trafic.ro nu functionează. Nu scrie nimic pe nicăieri şi mai am puţin şi arunc monitorul pe geam. Taman într-o perioadă în care aveam nevoie să demonstrez ceva legat de niscaiva bloguri de care mă ocup. Damned it!

4 comentarii:

cronicas spunea...

probabil mici probleme cu serverul

Carmen Moraru spunea...

Nu par mici, pentru ca nici pana la ora actuala nu s-a remediat problema, care o fi ea...

Carmen Moraru spunea...

In sfarsit, niste explicatii...
Din cauza unor probleme neprevazute, site-ul trafic.ro nu functioneaza la parametri normali. Specialistii nostri lucreaza pentru remedierea in cel mai scurt timp a problemei
Va asiguram ca procesul de colectare a datelor functioneaza in parametri optimi, ceea ce inseamna ca nu se vor pierde niciun fel de statistici ale site-urilor dumneavoastra.
Ne cerem scuze pentru neplacerile create si va reamintim ca serviciul nostru de suport va sta in permanenta la dispozitie.
Va multumim pentru intelegere!
http://blog.trafic.ro/

Carmen Moraru spunea...

Bonus!!!
"Va informam ca toate site-urile din contul dumneavoastra pentru care ati achitat abonamentul Standard beneficiaza gratuit de o luna in plus de monitorizare, abonamentele fiind prelungite automat.
Am luat aceasta decizie intrucat in data de 20 martie 2013 site-ul trafic.ro a inregistrat probleme tehnice, iar activitatea utilizatorilor nostri a fost temporar afectata.
In acest interval procesul de colectare a datelor a continuat, urmand ca statisticile pentru site-urile dumneavoastra sa fie actualizate in cel mai scurt timp.
Daca aveti intrebari sau doriti informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati pe adresa: suport@trafic.ro"