joi, 13 octombrie 2011

Costăchel, "back in business". Adică, din nou la "Tavernă", la Tele M. Baftă, Cristi!!!

Fotografii ce e posibil să devină "de colecţie". Făcute aseară, la City Gallery, la lansarea cărţilor poetului orădean Gheorghe Vidican! În momentul în care actriţa Petronela Chiribuţă s-a blocat la lecturarea unui cuvânt cu "Bip", a intervenit Costăchel şi a continuat lectura. Premonitoriu moment...

3 comentarii:

Chiributa Petronela Lorena spunea...

Premonitoriu pentru cine? Sau mai bine spus...ce ar fi vrut sa spuna autorul? Oricum asocierea Actor Petronela Lorena Chiributa cu Costachel...e ...una absolut intamplatoare.Asa poate pentru cei care nu cunosc detalii despre intamplarea in sine, o sa detaliez eu : personal ma aflam in acel loc pentru o lectura din creatia autorului.Costachel era in trecere...E drept eu nu pot pronunta in public ceea ce pronunta cu usurinta Costachel in emisiunea Taverna.Asta face diferenta.Intre un profesionist si un..."urechist"in ale profesiei. Ca o sugestie prieteneasca ...evitati asocierile care cica ar putea deveni interesante ptr cititor...Iar daca tot imi folositi numele, as prefera sa o faceti cu ...decenta!

Carmen Moraru spunea...

Bine, o sa am grija sa nu mai "folosesc" numele. Si nu am inteles unde era lipsa de decenta...

Carmen Moraru spunea...

Toata agitatiunea din jurul versurilor pe care ma abtin sa le comentez a trezit atentia audientei. Eu i-as fi predat cartea autorului si l-as fi rugat sa mai mai cheme cand va scrie niste versuri lecturabile. In lipsa unei atitudini transante, s-a creat un moment penibil. In alta ordine de idei, "urechistul" Costachel imi e simpatic pentru spontaneitatea lui. Rar lucru in zilele noastre!